Lendo Kundservice: Hur du kontaktar

Är det så att du vill komma i kontakt med Lendo Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Lendo Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakt Lendos Kundservice – Kundcenter

Lendo är ett svenskt företag som jämför lån från olika långivare. De skapar transparens på marknaden genom att göra det enkelt för dig som är deras kund och kundkrets - oavsett vilken typ eller storlek din ansökan har! Med kontor runt om i Europa (Oslo inkluderat) arbetar alla mot detta gemensamma mål: Att bidra till en öppen låneprocess där vi kan hjälpa till att se till att det aldrig finns några dolda avgifter inblandade när man tar ut kontanter lokalt så länge kvalitetsstandarderna är höga. Glöm alla dolda avgifter som kan uppstå när du tar ut pengar på din semesterort - Lendo är här för att göra det enkelt för dig! Med kontor på platser som Oslo, Sverige och andra platser arbetar de för att skapa en utlåningsprocess som är transparent och okomplicerad. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för några överraskningar när det gäller att ta ut kontanter. Så vad väntar du på? Ansök hos Lendo idag!

Kontaktalternativ för kundservice:

Lendo Kundservice: Hur du kontaktar – Telefon

Lendos kundtjänst telefonnummer: 0771-13-13-10. Lendos kundcenter öppettider: Måndag-tisdag: 08: 00-20: 00 Onsdag: 08: 00-17: 00 Fredag: 09: 00-17: 00 Lördag-söndag: 10: 00-14: 00.

Lendo Kundservice: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på lendo.se: klicka här

Lendo Kundservice: Hur du kontaktar – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Lendo Kundservice: Hur du kontaktar – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Lendo Kundservice: Hur du kontaktar: Hur du kontaktar – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

Lendo Kundservice: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Lendo Kundservice: Hur du kontaktar – Postadress

Lendo kundtjänst adress: Västra Järnvägsgatan 21, 111 64 Stockholm, Sweden.