Len Hud Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Len Hud Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Len Hud Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakta Len Huds Kundtjänst via Telefon

Lenhud är en mycket välrenommerad hudvårdsklinik i Sverige som uteslutande specialiserar sig på alla typer av laserbehandlingar. De har tillgång till en unik utrustning, inklusive många moderna maskiner som garanterar optimala resultat för dina behov! Med fyra salonger belägna i Malmö (inklusive Lund), Helsingborg och Borås är du säker på att hitta en tillgänglig terapeut när som helst dag eller natt oavsett var livet tar oss! Det här är den perfekta platsen för alla som vill förbättra sin hud, bli av med rynkor eller bara må bättre. Den välutbildade personalen ser till att du är bekväm och avslappnad under din behandling samtidigt som den ger fantastiska resultat. Jag skulle rekommendera Lenhud till alla som letar efter en ny skönhetssalong! Lenhud skiljer sig från andra skönhetssalonger genom att fokusera på laserbehandlingar. Och med fyra platser har du aldrig långt till en Lenhud-klinik. Personalen är välutbildad och ser till att du känner dig bekväm samtidigt som du får fantastiska resultat.

Kontaktalternativ för kundservice:

Len Hud Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Len Hud kundtjänst är: 040-30-41-20. Len Huds telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Len Hud Kundservice – Företagets hemsida

På lenhud.nu kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Len Hud Kundservice – E-post

E-postadressen till Len Huds kundsupport är: malmo@lenhud.nu [email protected] [email protected] [email protected].

Len Hud Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Len Hud Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Len Hud Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Len Hud Kundservice – Postadress

Len Huds kundtjänst adress: Kalendegatan 25, Malmö.