Lekmer Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Lekmer Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Lekmer Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Lekmers Kundservice – Telefon

Lekmer.se är den bästa platsen för alla familjens behov, oavsett om du ska shoppa till dagis eller bara vill ha lite nya kläder på babybollen! De har allt från leksaker och möbler som kommer att hålla dem underhållna medan de växer upp (och lär sig hur), barnvagnar perfekta i varje detalj ner till och med deras bilbarnstolar om det behövs - det finns verkligen inget som denna butik inte erbjuder när det är dags att ta hem en liten! Men det som gör att Lekmer.se verkligen sticker ut är deras fantastiska kundservice. Teamet där är supertrevligt och hjälpsamt och finns alltid till hands för att ge råd eller hitta den där produkten som du har svårt att hitta. De gör allt för att se till att du är nöjd med ditt köp, och de kan till och med slå in varor i presentförpackning om du vill till! De är verkligen den perfekta one-stop-shop för alla dina babybehov. De har ett stort urval av kläder för både pojkar och flickor, och deras priser är också riktigt rimliga. Jag rekommenderar definitivt att du kollar in Lekmer.se om du väntar en liten - du kommer inte att bli besviken!

Kontaktalternativ för kundservice:

Lekmer Kundservice – Telefon

Lekmers kundtjänst telefonnummer: 010-750-2414. Lekmers kundcenter öppettider: Måndag torsdag: 10: 00-19: 00 Fredag: 10: 00-19: 00 Söndag: 14: 00-19: 00.

Lekmer Kundservice – Företagets hemsida

På lekmer.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Lekmer Kundservice – E-post

E-postadressen till Lekmers kundtjänst är: [email protected].

Lekmer Kundservice – Facebook

Kontakta Lekmer på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Lekmer Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Lekmer kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

Lekmer Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Lekmer Kundservice – Postadress

Lekmer kundtjänst adress: Enköpingsvägen 33C, 177 38 Järfälla, Sweden.