Laxå Pellets Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Laxå Pellets Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Laxå Pellets Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Laxå Pellets Kundservice – Telefon

Laxå Pellets är ett svenskt företag med över 15 års erfarenhet i branschen. De är engagerade i att tillhandahålla högkvalitativa produkter, och vet hur viktigt det kan vara för ditt husdjurs hälsa när de äter rätt mat gjord av hela ekologiska ingredienser som deras strö/träflisblandningar! Deras produkter är också certifierade av EU som ekologiska, vilket är en garanti för att du får bästa möjliga kvalitet. Du kan vara säker på att när du väljer Laxå Pellets gör du det bästa beslutet för både ditt husdjur och miljön! Blandningen i Laxå Pellets strö- och flisblandningar är utformade för att ge ditt husdjur bästa möjliga komfort samtidigt som du får en miljövänlig produkt. Laxå Pellets produkter är också konkurrenskraftigt prissatta, så att du vara säker på att du får mest valuta för pengarna. När det gäller strö och flisblandningar för ditt husdjur finns det inget bättre val än Laxå Pellets. Med deras engagemang för kvalitet och miljö kan du vara säker på att du fattar det bästa beslutet för både ditt husdjur och planeten. Så varför inte prova Laxå Pellets idag?

Kontaktalternativ för kundservice:

Laxå Pellets Kundservice – Telefon

Laxå Pellets kundtjänst telefonnummer: 0584-444-160. Laxå Pellets kundcenter öppettider: Måndag-torsdag: 08: 00-12: 00 och 13: 00-16: 00 Fredag: 08: 00-12: 00 och 13: 00-15: 00.

Laxå Pellets Kundservice – Företagets hemsida

På laxapellets.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Laxå Pellets Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Laxå Pellets Kundservice – Facebook

Kontakta Laxå Pellets på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Laxå Pellets Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Laxå Pellets Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Laxå Pellets Kundservice – Postadress

Laxå Pellets kundtjänst adress: Laxå Pellets AB, Logistikvägen, 695 72 Röfors.