Lantmäteriet Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Lantmäteriet Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Lantmäteriet Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Lantmäteriets Kundtjänst – Telefon

Sveriges lantmäterimyndighet, Lantmäteriet, bildades 2008 när 21 separata myndigheter slogs samman. Lantmäteriet ansvarar bland annat för att tillhandahålla geografisk information till allmänheten och företag, mäta och beskriva Sveriges markyta, upprätthålla officiella topografiska kartor och registrera fastigheter.

Nyligen har de har också tagit på sig ansvaret för att registrera fastigheter. Med sin djupa kunskap och förståelse för det svenska landskapet är Lantmäteriet en värdefull resurs för alla som vill investera i eller flytta till Sverige.

Förutom sina många ansvarsområden erbjuder Lantmäteriet också en mängd information till allmänheten på sin webbplats. Här hittar du kartor över Sverige, ortnamn, koordinater och information om fastighetsregistrering. Du kan också läsa om Lantmäteriets historia och dess många bidrag till Sveriges utveckling.

Om du funderar på att investera i svenska fastigheter eller flytta till Sverige, se till att kolla in Lantmäteriets för all information du behöver. Med sin omfattande samling av kartor, koordinater och information om fastighetsregistrering är Lantmäteriet din bästa källa för att förstå Sveriges terräng och landskap.

Kontaktalternativ för kundservice:

Lantmäteriet Kundservice – Telefon

Lantmäteriets kundtjänst telefonnummer: 0771-63-63-63. Lantmäteriets telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-16: 00.

Lantmäteriet Kundservice – Företagets hemsida

På lantmateriet.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Lantmäteriet Kundservice – E-post

E-postadressen till Lantmäteriets kundtjänst är: [email protected].

Lantmäteriet Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Lantmäteriet Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Lantmäteriet Kundservice – Chatt

Lantmäteriets kundtjänst via chatt:

Lantmäteriet Kundservice – Postadress

Postadressen till Lantmäteriets kundservice: Lantmäterigatan 2 Gävle, Sweden.