Länstrafiken Strängnäs Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Länstrafiken Strängnäs Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Länstrafiken Strängnäs Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Länstrafiken Strängnäs

Länstrafiken Strängnäs är en ledande leverantör av kollektivtrafik i länet. De erbjuder ett brett utbud av tjänster, bland annat bussar, bussar, taxibilar och skoltransporter. De har åtagit sig att tillhandahålla en högkvalitativ, pålitlig och prisvärd tjänst till sina kunder. De har en flotta av moderna, bekväma och säkra fordon som regelbundet servas och underhålls enligt högsta standard. Deras förare är fullt utbildade och har giltiga körkort. De har också ett team av erfaren och vänlig personal som alltid finns till hands för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem som du kan ha. Länstrafiken har åtagit sig att tillhandahålla en tillgänglig tjänst för alla sina kunder. De erbjuder en rad tjänster för personer med funktionshinder, inklusive rullstolsanpassade fordon, sänkta golv och ramper.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Länstrafiken Strängnäs Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Länstrafiken Strängnäs Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0771-22 40 00. Kundservice är öppet alla dagar i veckan och vi svarar i telefon mellan klockan 06:00-22:00 på vardagar samt 07:00-19:00 på helgerna.

Länstrafiken Strängnäs Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemsidan hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Länstrafiken Strängnäs Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: Det finns för närvarande ingen E-postadress som är dedikerad till kundtjänstärenden.

Länstrafiken Strängnäs Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Länstrafiken Strängnäs Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Länstrafiken Strängnäs Kundtjänst – Chatt

Länstrafiken Strängnäs erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Länstrafiken Strängnäs Kundtjänst – Postadress

Adressen till Länstrafiken Strängnäs Kundtjänst är: Region Sörmland, Box 529, 631 07 Eskilstuna

Scroll to Top