Länstrafiken Sörmland Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Länstrafiken Sörmland Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Länstrafiken Sörmland Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Länstrafiken Sörmland

Länstrafiken Sörmland är en ledande leverantör av kollektivtrafik i länet. De erbjuder ett brett utbud av tjänster, bland annat bussar, bussar, taxibilar och skoltransporter. De har åtagit sig att tillhandahålla en högkvalitativ, pålitlig och prisvärd tjänst till sina kunder. De har en flotta av moderna, bekväma och säkra fordon som regelbundet servas och underhålls enligt högsta standard. Deras förare är fullt utbildade och har giltiga körkort. De har också ett team av erfaren och vänlig personal som alltid finns till hands för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem som du kan ha. Länstrafiken har åtagit sig att tillhandahålla en tillgänglig tjänst för alla sina kunder. De erbjuder en rad tjänster för personer med funktionshinder, inklusive rullstolsanpassade fordon, sänkta golv och ramper.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Länstrafiken Sörmland Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Länstrafiken Sörmland Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0771-22 40 00. Kundservice är öppet alla dagar i veckan och vi svarar i telefon mellan klockan 06:00-22:00 på vardagar samt 07:00-19:00 på helgerna.

Länstrafiken Sörmland Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemsidan hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Länstrafiken Sörmland Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: Det finns för närvarande ingen E-postadress som är dedikerad till kundtjänstärenden.

Länstrafiken Sörmland Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Länstrafiken Sörmland Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Länstrafiken Sörmland Kundtjänst – Chatt

Länstrafiken Sörmland erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Länstrafiken Sörmland Kundtjänst – Postadress

Adressen till Länstrafiken Sörmland Kundtjänst är: Region Sörmland, Box 529, 631 07 Eskilstuna