Länstrafiken Blekinge Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Länstrafiken Blekinge Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Länstrafiken Blekinge Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Länstrafiken Blekinge

Länstrafiken Blekinge är en ledande leverantör av kollektivtrafik i länet. De erbjuder ett brett utbud av tjänster, bland annat bussar, bussar, taxibilar och skoltransporter. De har åtagit sig att tillhandahålla en högkvalitativ, pålitlig och prisvärd tjänst till sina kunder. De har en flotta av moderna, bekväma och säkra fordon som regelbundet servas och underhålls enligt högsta standard. Deras förare är fullt utbildade och har giltiga körkort. De har också ett team av erfaren och vänlig personal som alltid finns till hands för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem som du kan ha. Länstrafiken har åtagit sig att tillhandahålla en tillgänglig tjänst för alla sina kunder. De erbjuder en rad tjänster för personer med funktionshinder, inklusive rullstolsanpassade fordon, sänkta golv och ramper.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Länstrafiken Blekinge Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Länstrafiken Blekinge Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0455-569 00. Måndag–fredag: klockan 06.00–21.00. Lördag–söndag (och helgdag): klockan 09.00–18.00.

Länstrafiken Blekinge Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemsidan hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Länstrafiken Blekinge Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: Det finns för närvarande ingen E-postadress som är dedikerad till kundtjänstärenden.

Länstrafiken Blekinge Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Länstrafiken Blekinge Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Länstrafiken Blekinge Kundtjänst – Chatt

Länstrafiken Blekinge erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Länstrafiken Blekinge Kundtjänst – Postadress

Adressen till Länstrafiken Blekinge Kundtjänst är: Blekingetrafiken, Region Blekinge Valhallavägen 1 371 41 Karlskrona