Land Rover Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Land Rover Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Land Rover Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Land Rovers Kundsupport – Telefon

Land Rover har varit en viktig del av den brittiska kulturen i årtionden. Den lanserades 1948 och kallades ursprungligen "Defender" och ägs nu av indiska Tata Motors efter att ha utvecklats från den ursprungliga designen - för att ge ett svar när Storbritannien behövde mer robusta fordon under andra världskriget. Bilens hållbarhet innebar att soldaterna kunde köra dem genom ganska tuff terräng när de var på safari eller jagade vilt i Afrika. Denna association med äventyr gjorde dessa bilar otroligt populära bland många människor som aldrig hade sett en bil förut! Nu ses Land Rover som en symbol för brittiskhet runt om i världen. Den har körts av kungligheter och kändisar, och dess tuffa image har gjort den populär bland personer som vill framstå som äventyrliga eller tuffa. Även om Land Rover numera tillverkas i flera länder har den fortfarande kvar sin brittiska identitet. Detta beror på företagets engagemang för design och teknisk kvalitet samt dess starka koppling till brittisk kultur.

Kontaktalternativ för kundservice:

Land Rover Kundservice – Telefon

Land Rovers kundtjänst telefonnummer: 040-12-78-00. Land Rovers telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag ​​08: 00-16: 30.

Land Rover Kundservice – Företagets hemsida

På landrover.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Land Rover Kundservice – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Land Rover Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Land Rover Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

Land Rovers kundtjänst twitter Länk: klicka här

Land Rover Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Land Rover Kundservice – Postadress

Land Rovers kundtjänst adress: Arenagatan 8B, 215 33 Malmö, Sweden.