LancômeKundtjänst: Hur du kontaktar

Är det så att du vill komma i kontakt med Lancôme
Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Lancôme
Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Lancômes Kundservice – Telefon

Lancôme är det lyxiga parfym- och kosmetikaföretaget som varje kvinna behöver i sitt liv. De erbjuder högklassig hudvård och dofter för alla tillfällen från sitt huvudkontor som ligger strax utanför Paris. Vid första anblicken kanske du inte tror att detta lilla företag kan producera så fantastiska produkter. År 1935 grundade Guillaume d'Ornano och hans affärspartner Armand Petitjean ett doftföretag i Frankrike. De kallade det Lancôme, vilket betyder "från dalen" eller "från" och syftar på dess läge nära Brenne-skogen (en plats som är känd för sina många sjöar). Elisabeth valde namnet efter att ha sett hur många vackra blommor som odlades där under deras bröllopsresa tillsammans. De tyckte att varje blomma representerade ett individuellt ögonblick som fångades för alltid i sin skönhet - precis som våra minnen gör när vi delar dem med andra! Lancômes första doft, "Tendre Nuit", skapades av mästerparfymören André Fraysse. Den blev en succé bland kunderna och ledde till att många fler Lancôme-dofter skapades genom åren. I dag är Lancôme känt för sina lyxiga produkter som får varje kvinna att känna sig vacker. Deras hudvårdslinje är särskilt populär och deras produkter presenteras ofta i tidningar och på nätet. Lancôme erbjuder också ett brett utbud av kosmetika, inklusive foundation, rouge, ögonskugga och läppstift. De har något för alla, och priserna återspeglar den höga kvaliteten på deras produkter. Om du letar efter en om du vill ha ett lyxigt skönhetsmärke som får dig att känna dig speciell är Lancôme det perfekta valet. Deras produkter kommer garanterat att få dig att känna dig vacker och självsäker!

Kontaktalternativ för kundservice:

LancômeKundtjänst: Hur du kontaktar – Telefon

Telefonnumret till Lancôme s kundtjänst är: 08-59-89-69-30. Lancôme s telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 10: 00-15: 00.

LancômeKundtjänst: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På lancome.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

LancômeKundtjänst: Hur du kontaktar – E-post

Lancôme s kundtjänst e-postadress: [email protected].

LancômeKundtjänst: Hur du kontaktar – Facebook

Lancôme officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

LancômeKundtjänst: Hur du kontaktar: Hur du kontaktar – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

LancômeKundtjänst: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

LancômeKundtjänst: Hur du kontaktar – Postadress

Lancôme kundtjänst adress: Havneholmen 25, 1561 København V, Denmark .