Lambi Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Lambi Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Lambi Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Lambi Kundsupport – Telefon

Lambis papper tillverkas av hållbart förvaltade skogar i Skandinavien. Alla deras förnybara råvaror är spårbara och kommer från mark som växer mer än den använder, så när du väljer Lambi får dina lakan mjukhet utan att offra kvalitet eller miljövänlighet! Lambis papper är FSC-certifierat, vilket innebär att det uppfyller de högsta standarderna för ansvarsfullt skogsbruk. Och eftersom de använder återvunnet material i sina produkter kan du känna dig trygg i vetskapen om att ditt köp bidrar till att minska miljöavfallet. Så nästa gång du behöver toalettpapper, välj Lambi och vet att du gör din påverkan på världen är en mjuk sådan.

Kontaktalternativ för kundservice:

Lambi Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Lambi Kundservice – Företagets hemsida

På lambi.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Lambi Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via e-post.

Lambi Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Lambi Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Lambi Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Lambi Kundservice – Postadress

Lambis kundtjänst adress: Metsä Tissue Oyj Revontulenpuisto 2, 02100 Espoo, Finland.