Lager 157 Kundservice: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Lager 157 Kundservice: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Lager 157 Kundservice: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Lager 157

Lager 157 är ett roligt och prisvärt ställe för alla sorters shoppare. De har allt från stora inköp (som möbler) till säsongsartiklar, så du kan hitta något bra utan att göra dig pank! Dessutom är fraktkostnaderna alltid gratis om upphämtning inte är ett alternativ i butik eller online - beställ bara i morgon bitti när de öppnar butiken- Lager 157 är det perfekta stället att handla på för alla som har en liten budget. De har ett brett utbud av både stora och små saker, så du hittar säkert det du söker.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Lager 157 Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Lager 157 kundtjänst är: 0321-157-00. Lager 157s telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 08: 00-17: 00.

Lager 157 Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på lager157.com: klicka här

Lager 157 Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: support@lager157.com.

Lager 157 Kundservice – Facebook

Lager 157 kundtjänst Facebook länk: klicka här

Lager 157 Kundservice – Twitter

– Inget officiellt Twitterkonto.

Lager 157 Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Lager 157 Kundservice – Postadress

Ulricehamnsvägen 12, 523 60 Gällstad, Sverige.

Scroll to Top