KungSängen Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med KungSängen Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta KungSängen Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om KungSängen

När du letar efter den perfekta sängen finns det inget bättre ställe än KungSängen. De har ett otroligt urval av madrasser och andra sovrumsmöbler som gör ditt rum komplett! Du kan köpa sängar online eller besöka en av deras fysiska butiker i Sverige - båda alternativen erbjuder också enkla fraktalternativ så att den levereras direkt hem utan krångel . KungSängens madrasser är några av de bästa på marknaden, och du kan vara säker på att hitta en madrass som passar perfekt för dina behov. Oavsett om du letar efter en mjuk eller fast madrass har de något för alla! Dessutom är deras priser oslagbara - så du kan få en säng av hög kvalitet utan att tömma sparbössan. När det gäller att hitta den perfekta sängen är KungSängen rätt ställe att gå till. Med ett oslagbart utbud av madrasser och sovrumsmöbler hittar du garanterat allt du behöver! Och med enkla fraktalternativ kan du få din nya säng levererad direkt till din dörr utan krångel. Så varför vänta?

Kontaktalternativ för kundservice:

KungSängen Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta KungSängen kundtjänst är: 0171-206-34. KungSängens telefonsupport går att nå: Veckodag: 09: 00-12: 00, 13: 00-15: 00.

KungSängen Kundservice – Företagets hemsida

På kungsangen.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

KungSängen Kundservice – E-post

KungSängens kundtjänst e-postadress: webshop@kungsangen.com.

KungSängen Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

KungSängen Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– KungSängen kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

KungSängen Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

KungSängen Kundservice – Postadress

KungSängen kundtjänst adress: Annelundsgatan 13749 40 Enköping, Sweden.

Scroll to Top