Kreatima Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Kreatima Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Kreatima Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakt Kreatimas Kundservice – Kundcenter

På 1950-talet började Carlo Panduro tillverka egna souvenirer och smycken i efterkrigstidens Danmark. Hans son Jørgen anslöt sig snart till honom på denna kreativa resa som de fortsatte att dela med sig av tillsammans, eftersom Carlos sonson Ludvig också blev involverad i affärer efter att ha tagit examen från universitetet; han öppnade butiker över hela Sverige, först genom Nörrevold (Köpenhamn) eller Södra Förstadsgatan (Malm), sedan på Gotlandet och sedan över till Skandinavien. I dag är familjens passion för kreativitet och hantverk fortfarande stark. Den fjärde generationen av Panduro-familjen - Frederik, Emilie och Christian - driver nu företaget, som har expanderat till att omfatta butiker i Norge, Finland, Island och Tyskland. Trots att de är ett globalt företag förblir de trogna sina danska rötter; varje smycke är designat i Danmark och tillverkat med kärlek.

Kontaktalternativ för kundservice:

Kreatima Kundservice – Telefon

Kreatimas kundtjänst telefonnummer: 08-545-155-60. Kreatimas kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-18: 00 Lördag: 10: 00-17: 00 Söndag: 12: 00-16: 00.

Kreatima Kundservice – Företagets hemsida

På panduro.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Kreatima Kundservice – E-post

Kreatimas kundtjänst e-postadress: [email protected].

Kreatima Kundservice – Facebook

Kontakta Kreatima på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Kreatima Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Kreatima Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Kreatima Kundservice – Postadress

Kreatima kundtjänst adress: Kungsgatan 58 11122 Stockholm, Sweden.