Krafthem Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Krafthem Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Krafthem Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Krafthem

Krafthem är ett företag som har som mål att ställa om samhället till förnybar energi. De gör detta genom att använda modern teknik och hålla sig uppdaterade om allt som har med detta att göra så att kundernas behov kan tillgodoses så snart som möjligt. Krafthem grundades 2004 av två entreprenörer som hade en gemensam vision om en framtid som drivs av förnybar energi. Sedan dess har företaget vuxit snabbt och har nu över 200 anställda. Krafthem tillhandahåller allt från solpaneler och vindkraftverk till biogas och geotermiska system. Förutom att leverera utrustning erbjuder de också följande tjänster: - Design och installation av system för förnybar energi - Drift och underhåll av system för förnybar energi - Utbildning i frågor som rör förnybar energi Krafthem förnyar och utökar ständigt sitt utbud för att ligga i framkant inom branschen för förnybar energi. Under 2016 lanserade de en ny produktlinje med smarta hemprodukter som gör det möjligt för kunderna att övervaka och styra sin energiförbrukning från en central enhet. Företaget har också utvecklat en mobilapp som hjälper användarna att hitta närmaste laddningsstation för elfordon.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Krafthem Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Krafthem Kundtjänst. Ring då detta nummer: .

Krafthem Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.flowertech.se/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Krafthem Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Krafthem Kundtjänst – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Facebook.

Krafthem Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Krafthem Kundtjänst – Chatt

Krafthem erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Krafthem Kundtjänst – Postadress

Adressen till Krafthem Kundtjänst är: Birger Jarlsgatan 57 C 113 56 Stockholm