Kontorsmaterial Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Kontorsmaterial Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Kontorsmaterial Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontorsmaterials Kundservice – Telefon

Kontorsmaterial.se är ett svenskt företag som har funnits sedan 2005, där de strävar efter att ge kunderna en enkel och trevlig upplevelse när de köper kontorsmaterial på nätet. Kontorsmaterial erbjuder tydlig information på sin hemsida tillsammans med personlig service vilket gör dem unika bland konkurrenternas sajter. Företaget erbjuder ett brett sortiment av produkter för både hem och kontor, till konkurrenskraftiga priser. Dessutom erbjuder de fri frakt på beställningar över 499 kronor inom Sverige. En sak som verkligen skiljer Kontorsmaterial från andra nätbutiker är deras kundservice. Om du har några frågor eller problem när du handlar på deras webbplats finns kundtjänsten tillgänglig för att hjälpa dig. De är vänliga och kunniga och kommer att göra allt de kan för att se till att din shoppingupplevelse blir positiv.

Kontaktalternativ för kundservice:

Kontorsmaterial Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Kontorsmaterials kundtjänst är: 075-75-75-500. Kontorsmaterials telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Kontorsmaterial Kundservice – Företagets hemsida

På kontorsmaterial.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Kontorsmaterial Kundservice – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Kontorsmaterial Kundservice – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via facebook-sida.

Kontorsmaterial Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på twitter.

Kontorsmaterial Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Kontorsmaterial Kundservice – Postadress

– Ingen postadress till kundsupporten finns angiven.