Knivstabostäder Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Knivstabostäder Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Knivstabostäder Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakt Knivstabostäders Kundservice – Kundcenter

Knivstabostäder AB är ett bolag som bildades 2003 för att förvalta det bestånd av bostadsfastigheter som finns inom Knivsta kommun. Det finns bland annat 516 lägenheter! Det finns också 51 lokaler och 152 garage för dem som behöver parkeringsplatser i närheten när de besöker denna vackra plats fylld av liv också - och mycket mer utrymme kvar också!!! Företagets vision är att vara en utvecklingsorienterad, långsiktig och finansiellt sund fastighetsägare som skapar värde för både hyresgäster och samhället. Deras uppdrag är att tillhandahålla bra bostäder och service till sina kunder till ett rimligt pris, för att bidra till en attraktiv kommun. Och de verkar lyckas hittills, eftersom de har varit nominerad till Svenska Bostadsföreningens pris "Årets bästa fastighetsförvaltare" fem gånger i rad! Knivsta kommun ligger i Uppsala län, cirka 25 kilometer nordväst om Stockholm. Kommunen har drygt 18 000 invånare och en total yta på nästan 73 kvadratkilometer. Det är en riktigt vacker plats med mycket liv också - det finns gott om parker, gröna områden och aktiviteter för barn. I kommunen finns också flera intressanta företag som Husqvarna, Haldex och Saab AB. Så om du letar efter en plats att bo på som både är vacker och har mycket att erbjuda kan Knivsta vara den perfekta platsen för dig!

Kontaktalternativ för kundservice:

Knivstabostäder Kundservice – Telefon

Knivstabostäders kundtjänst telefonnummer: 018-34-71-30. Knivstabostäders kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-11: 00.

Knivstabostäder Kundservice – Företagets hemsida

På knivstabostader.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Knivstabostäder Kundservice – E-post

Knivstabostäders kundtjänst e-postadress: [email protected].

Knivstabostäder Kundservice – Facebook

Knivstabostäder officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Knivstabostäder Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Knivstabostäder Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Knivstabostäder Kundservice – Postadress

Knivstabostäder kundtjänst adress: Centralvägen 19e 741 40 Knivsta.