KLM Kundservice – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med KLM Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta KLM Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om KLM

KLM Royal Dutch Airlines är Nederländernas flaggskepp, det ursprungliga och fortfarande starka flygbolaget. Det grundades 1919 av Jonathan ("Jan") Geels, född i Saskatchewan, som hade skypat in på sin sons fotbollsmatch när han var på semester i närheten av London - vilket fick honom att vilja resa oftare än bara under fotbollssäsongen! Sedan dess har de utökat sin räckvidd utanför Europa med flygbolag som Northwest Orient Express som också flyger över hela Asien, Thai Airways International PCL, föregångare till Thai Airways, som flyger från Bangkok söderut via Kuala Lumpur till Singapore och Jakarta. KLM har också en del i Air France, som är baserat i Paris. KLM:s uppdrag har alltid varit att förena människor och skapa möjligheter genom flygresor. De har åtagit sig att tillhandahålla utmärkt service och omsorg för sina passagerare samt att bidra till en hållbar utveckling av luftfarten. KLM är en del av Air France-KLM-koncernen, som är världens största internationella flygbolagskoncern sett till antalet passagerare. Gruppen erbjuder ett omfattande nätverk av flygningar till och från sina två knutpunkter, Paris-Charles de Gaulle och Amsterdam Airport Schiphol. Under 2019 transporterade den 106 miljoner passagerare. Air France-KLM är också medlem i den globala alliansen Skyteam, som ger passagerarna tillgång till ett världsomspännande nätverk med över 14 000 dagliga flygningar till mer än 1 150 destinationer i 175 länder.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

KLM Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta KLM kundtjänst är: 08-51-992-539. KLMs telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 8: 00-20: 00. Lördag-söndag: 9: 00-17: 30.

KLM Kundservice – Företagets Hemsida

På KLM.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

KLM Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

KLM Kundservice – Facebook

KLM på deras officiella Facebook-sida: klicka här

KLM Kundservice – Twitter

KLM på deras officiella twitterkonto: klicka här

KLM Kundservice – Chatt

Företagets kundtjänst via chatt: klicka här

KLM Kundservice – Postadress

Postadressen till KLMs kundtjänst: Terminal 2 Arlanda Airport, Stockholm, Sweden.