Klättercentret Solna Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Klättercentret Solna Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Klättercentret Solna Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Klättercentret Solnas Kundservice – Kundcenter

Klättercentret öppnade portarna till en klätteranläggning i Solna 2003. De ville att det skulle vara för alla, där både nybörjare och avancerade klättrare kunde känna sig välkomna; inte en exkluderande miljö som vissa andra gym där ute utan en som lockade fler människor på alla nivåer - även om du redan var erfaren! Med fräscha omklädningsrum och duschar, ett mysigt café som serverar gott kaffe, shoppingmöjligheter och vänlig personal är det här stället det som gör Klättercentret så populärt bland lokalbefolkningen och förbipasserande som stannar till på vägen hem från jobbet. Klättercentret är ett av de mest populära klättergymmena i Sverige, och det är inte svårt att förstå varför. Med ett brett utbud av faciliteter och en välkomnande atmosfär är det den perfekta platsen för klättrare på alla nivåer att få sin dos. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren klättrare Klättercentret är platsen att vara på. Med ett brett utbud av rutter att välja mellan kan du garanterat hitta något som faller dig i smaken. Så vad väntar du på? Kolla in klättercentret idag!

Kontaktalternativ för kundservice:

Klättercentret Solna Kundservice – Telefon

Klättercentret Solnas kundtjänst telefonnummer: 08-730-00-93. Klättercentret Solnas kundcenter öppettider: Måndag-söndag: 09: 00-22: 00.

Klättercentret Solna Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på klattercentret.se: klicka här

Klättercentret Solna Kundservice – E-post

E-postadressen till Klättercentret Solnas kundsupport är: [email protected].

Klättercentret Solna Kundservice – Facebook

Klättercentret Solna officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Klättercentret Solna Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Klättercentret Solna Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Klättercentret Solna Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Banvaktsvägen 20 171 48 Solna.