Kjell & Company Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Kjell & Company Kundtjänst: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Kjell & Company Kundtjänst: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Kjell & Company

Kjell & Company har en lång historia som går tillbaka till 1988. Företaget grundades med tron på teknik, konsumentelektronikprodukter som datorer eller ljud-/videoutrustning - men de säljer även verktyg för ditt hem nu! Du kan hitta allt från nätverksenheter ända upp till smarta TV-apparater i denna butik, vilket gör Kjell & Company till ett utmärkt val om du letar inom dessa typer av kategorier ändå eftersom det blir lätt som en plätt att välja vad som passar just DINA behov bäst (och oroa dig inte för att gå vilse eftersom deras lilla storlek garanterar att varje enskild produkt får personlig uppmärksamhet). Kjell & Companys fokus på kunden innebär att de erbjuder mycket service och support för sina produkter. Om du har några frågor om ett köp eller behöver hjälp med att felsöka ett problem hjälper deras team mer än gärna till. De har också en omfattande kunskapsbank på sin webbplats som kan användas som en resurs för att hitta svar på vanliga frågor. Kjell & Companys returrätt är mycket rättvis och generös och ger dig upp till 30 dagar för att returnera en vara om du inte är nöjd med den. De har också en lågprisgaranti som lovar att matcha varje lägre pris du hittar för samma produkt någon annanstans. Frakt är gratis på beställningar över 400 kr, och de erbjuder en rad olika betalningsmetoder så att du kan välja den som är mest bekväm för dig.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Kjell & Company Kundtjänst – Telefon

Kjell & Companys kundtjänst telefonnummer: 010-680-25-00. Kjell & Companys telefonsupport öppettider: Måndag till fredag: 8: 00-18: 00 Lördag: 10: 00-17: 00 Söndag: 11: 00-16: 00.

Kjell & Company Kundtjänst – Företagets hemsida

På kjell.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Kjell & Company Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Kjell & Companys kundtjänst är: kundtjanst@kjell.com.

Kjell & Company Kundtjänst – Facebook

Kjell & Company kundtjänst Facebook länk: klicka här

Kjell & Company Kundtjänst – Twitter

– kundtjänst är inte tillgänglig på Twitter.

Kjell & Company Kundtjänst – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Kjell & Company Kundtjänst – Postadress

Box 50435, 202 14 Malmö.

Scroll to Top