Kjell.com Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Kjell.com Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Kjell.com Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Kjell.com

Kjell & Company är ett av de mest kända varumärkena i Sverige och en ledande aktör inom detaljhandeln. Företaget har över 30 års erfarenhet av hemelektronik, kombinerat med gedigen kunskap från personal som personligen utbildats av Kjell själv! Kjell & Companys produktsortiment omfattar allt från de senaste prylarna och smarta telefonerna till kameror, speltillbehör och hemelektronik. Kjell & Company erbjuder också ett brett utbud av tjänster, vilket gör det till den perfekta one-stop-shop för alla dina behov inom hemelektronik! Förutom butikerna, Kjell & Company har också en nätbutik som levererar varor till kunder över hela Sverige. Kjell & Company strävar efter att erbjuda sina kunder bästa möjliga service och urval av produkter till konkurrenskraftiga priser. Företagets mål är att alltid ligga ett steg före konkurrenterna och erbjuda sina kunder det senaste och bäst inom konsumentelektronik!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Kjell.com Kundservice – Telefon

Kjell.coms kundtjänst telefonnummer: 010-680-25-00. Kjell.coms kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-18: 00 Lördag: 10: 00-17: 00 Söndag: 11: 00-16: 00.

Kjell.com Kundservice – Företagets hemsida

På kjell.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Kjell.com Kundservice – E-post

E-postadressen till Kjell.coms kundtjänst är: [email protected].

Kjell.com Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

Kjell.com Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Kjell.com Kundservice – Chatt

Kjell.coms kundtjänst via chatt: klicka här

Kjell.com Kundservice – Postadress

Box 50435, 202 14 Malmö.