Kiwi.com Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Kiwi.com Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Kiwi.com Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Kiwi.com

Med över 40 000 flygningar som säljs varje dag och en kundbas som söker mer än 100 miljoner gånger per månad på Kiwi.com, är du säker på att hitta ditt nästa fantastiska erbjudande med detta företag! Kiwi erbjuder inte bara ett alternativ utan kommer istället att skanna flera flygbolag och leta efter det bästa priset inom önskade tidsramar - allt utan att offra kvalitet eller service eftersom de fokuserar starkt på att se till att varje resa uppfyller höga standarder innan de listas online så att alla kan handla bekvämt och veta vilken typ av upplevelse han/hon får från början till slut . Dessutom är kundtjänsten mycket viktig, med ett team som är tillgängligt dygnet runt för att hjälpa till med allt från att hitta rätt flyg till ombokning vid ändringar eller inställda flygningar. Detta engagemang för att ta hand om kunderna har resulterat i ett imponerande betyg på 97 % nöjda kunder! Så oavsett om du flyger för första gången eller är en erfaren resenär, kan du vara säker på att Kiwi tar dig till din destination på ett säkert och prisvärt sätt.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Kiwi.com Kundtjänst – Telefon

Kiwi.coms kundtjänst telefonnummer: +420-517-577-536. Kiwi.coms telefonsupport öppettider: Headquaters telefonnummer.

Kiwi.com Kundtjänst – Företagets Hemsida

På Kiwi.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Kiwi.com Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

Kiwi.com Kundtjänst – Facebook

Kiwi.coms kundtjänst facebook länk: klicka här

Kiwi.com Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Kiwi.com Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Kiwi.com Kundtjänst – Postadress

Kiwi.coms kundtjänst adress: Kiwi, Brno Palachovo náměstí 797/4 Brno Czech Republic 625 00.