Kista Bibliotek Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Kista Bibliotek Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Kista Bibliotek Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakta Kista Biblioteks Kundtjänst via Telefon

Kista bibliotek är en underbar plats för att studera eller träffa vänner. Biblioteket har 22 bokningsbara rum för lån, 10 datorer som du kan använda när som helst under ditt besök (ingen bokning krävs!), gratis wifi i hela byggnaden och gott om bekväma sittplatser både inomhus och i vår rymliga lounge där kunderna njuter av sitt morgonkaffe medan de väntar på dåligt väder utomhus - eller dra nytta av det genom att komma hit först innan de går någon annanstans! Biblioteket har ett brett utbud av både skönlitterära och facklitterära böcker samt tidningar och tidskrifter. De erbjuder också olika tjänster som utskrift, skanning och fotokopiering. Om du behöver hjälp med att hitta det du söker eller om du har några andra frågor är deras personal alltid glad att hjälpa dig!

Kontaktalternativ för kundservice:

Kista Bibliotek Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Kista Bibliotek kundtjänst är: 08-508-30-900. Kista Biblioteks telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 10: 00-19: 00 Lördag-söndag: 11: 00-18: 00.

Kista Bibliotek Kundservice – Företagets hemsida

På biblioteket.stockholm.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Kista Bibliotek Kundservice – E-post

E-postadressen till Kista Biblioteks kundservice är: [email protected].

Kista Bibliotek Kundservice – Facebook

Kista Bibliotek officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Kista Bibliotek Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Kista Bibliotek Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Kista Bibliotek Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Kista Galleria 164 53 Kista.