KappAhl Kundservice

Försöker du komma i kontakt med KappAhl Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta KappAhl Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om KappAhl

KappAhl har varit en viktig del av den skandinaviska klädindustrin sedan 1953. Ursprungligen inriktade de sig på damkläder, men nu erbjuder de även kläder för män och barn för att uppfylla internationella standarder för kvalitetsdesign som deras kunder kräver Faktum är att det är säkert att säga att om du ser dig omkring i staden är chansen stor att din garderob innehåller minst ett plagg tillverkat av detta företag! KappAhls plagg är gjorda för att hålla länge. De använder högkvalitativa material och hantverk för att skapa kläder som klarar livets vardagliga slitage. Deras tidlösa design är också populär bland kändisar, som ofta vänder sig till KappAhl för evenemang på röda mattan eller vardagliga fritidskläder. Så om du letar efter kvalitetskläder som håller länge, KappAhl är rätt väg att gå!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

KappAhl Kundservice – Telefon

KappAhls kundtjänst telefonnummer: 010-138-87-11. KappAhls telefonsupport öppettider: Veckodag: 08: 00-18: 00.

KappAhl Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på kappahl.com: klicka här

KappAhl Kundservice – E-post

E-postadressen till KappAhls kundtjänst är: info@kappahl.com.

KappAhl Kundservice – Facebook

Kontakta KappAhl på deras officiella Facebook-sida: klicka här

KappAhl Kundservice – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på Twitter.

KappAhl Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

KappAhl Kundservice – Postadress

Idrottsvägen 14, Box 303, 431 24, Mölndal, Sverige.

Scroll to Top