Kalmar Energi Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Kalmar Energi Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Kalmar Energi Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Kalmar Energi

Kalmar Energi är en förnybar elleverantör som endast arbetar för en innovativ och hållbar Kalmarregion. Vår vision är att göra Kalmar till världens mest hållbara stad. De erbjuder 100 % grön el och strävar efter att bidra till en mer hållbar framtid genom att investera i förnybar energiproduktion. Deras mål är att vara en attraktiv och konkurrenskraftig aktör på marknaden, samtidigt som vi har en positiv inverkan på samhället och miljön. Kalmar Energis produktsortiment omfattar både el och värme som produceras från förnybara källor som vind-, vatten- och solkraft. Företaget investerar också i utvecklingen av nya hållbara energilösningar, t.ex. batterilagring och laddning av elfordon. Kalmar Energis kunder är främst hushåll, företag och organisationer inom den offentliga sektorn inom följande områden: - Produktion av förnybar energi - Elproduktion från förnybara energikällor - Värmeproduktion från förnybara källor - Batterilagring - Laddning av elfordon Företaget ingår i Energimyndighetens certifierade program "Climate Smart Electricity", som uppmärksammar företag som producerar el på ett klimatsmart sätt. Detta innebär bland annat att utsläppen minimeras.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Kalmar Energi Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Kalmar Energi Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0480-45 11 45.

Kalmar Energi Kundtjänst – Företagets hemsida

På kalmarenergi.se/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Kalmar Energi Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Kalmar Energi Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Kalmar Energi Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Kalmar Energi Kundtjänst – Chatt

Kalmar Energi erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Kalmar Energi Kundtjänst – Postadress

Adressen till Kalmar Energi Kundtjänst är: Box 822 391 28 Kalmar