Kagans Buss Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Kagans Buss Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Kagans Buss Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Kagans Buss

Roger Börjesson, grundaren av Kagans Bus, befann sig 2003 i en situation av brist på jobbmöjligheter efter att IT-bubblan sprack. Han började köra lite extra för sina föräldrars företag och köpte sin första buss - en Iveco 27 personbil som han använde för att köra passagerare runt i stan tills han grundade det företag som vi känner till idag! Idag är Kagans Bus ett väletablerat företag med stark närvaro på den svenska marknaden. Företaget har ett brett utbud av fordon, från små bussar till stora bussar, och erbjuder en mängd olika tjänster som flygplatstransporter, skoltransporter och sightseeingturer. Kagans Bus har åtagit sig att tillhandahålla en hög kvalitetsservice till ett konkurrenskraftigt pris. Företaget har ett starkt fokus på säkerhet och kundtillfredsställelse och strävar ständigt efter att förbättra sina tjänster.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Kagans Buss Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Kagans Buss Kundtjänst. Ring då detta nummer: 044-10 00 85.

Kagans Buss Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemsidan hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Kagans Buss Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Kagans Buss Kundtjänst – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Facebook.

Kagans Buss Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Kagans Buss Kundtjänst – Chatt

Kagans Buss erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Kagans Buss Kundtjänst – Postadress

Adressen till Kagans Buss Kundtjänst är: Box 11045, 291 11, FÄRLÖV

Scroll to Top