Junkyard Kundservice: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Junkyard Kundservice: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Junkyard Kundservice: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Junkyard

Junkyard är ett svenskt modeföretag som specialiserar sig på streetwear och skateboardkläder. De var ett av de första företagen som sålde skor online när de startade 2002 och säljer produkter från stora namn som Nike och Adidas tillsammans med mindre kända avantgarde-märken i alla kategorier - inklusive damkläder! Junkyard.se är Sveriges ledande nätbutik för streetwear och skateboardkläder. De erbjuder ett brett utbud av produkter från välkända märken som Nike och Adidas till mindre kända avantgardistiska märken. Du hittar allt du behöver för att hålla din stil fräsch, oavsett om du letar efter nya skor, kläder eller skateboardutrustning. Det som skiljer junkyard.se från andra onlineåterförsäljare är deras fokus på kundservice. De erbjuder gratis frakt på alla beställningar över 500 kronor, och de har ett team av skickliga kundtjänstmedarbetare som alltid är redo att hjälpa dig med allt du behöver. Om du letar efter den bästa om du vill ha ett stort urval av streetwear och skateboardkläder är junkyard.se rätt ställe att gå till. Du kommer inte att bli besviken!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Junkyard Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Junkyards kundtjänst är: 010-510-05-00. Junkyards telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 09: 00-13: 00.

Junkyard Kundservice – Företagets hemsida

På junkyard.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Junkyard Kundservice – E-post

Junkyards kundtjänst e-postadress: info@junkyard.se.

Junkyard Kundservice – Facebook

Junkyards kundtjänst Facebook länk: klicka här

Junkyard Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Junkyard Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Junkyard Kundservice – Postadress

Ladugårdsvägen 101, 46170 Trollhättan, Sverige.

Scroll to Top