Jula Kundservice: Hur du kontaktar

Är det så att du vill komma i kontakt med Jula Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Jula Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om Jula

Jula är ett familjeägt företag som grundades på Jultorp-gården i Västergötland, Sverige. Med 110 avdelningsbutiker i Skandinavien (Sverige+Norge) erbjuder de allt från verktyg och maskiner till kläder för skydd mot svåra väderförhållanden eller olyckor på jobbet, trädgårdsprodukter som gräsklippare om du tar hand om din egen yta i stället för att hyra ut en - det finns till och med en hel avdelning som är avsedd för just den här typen av saker! Innovation är nyckeln till Jula, eftersom de alltid letar efter nya och bättre sätt att betjäna sina kunder. Förutom sina butiker har de även en nätbutik som erbjuder samma produkter (plus ytterligare produkter). Detta ger kunderna många valmöjligheter när det gäller hur de vill butik. Jula strävar ständigt efter att ligga i framkant när det gäller kundservice och de erbjuder många tjänster som gör det enkelt och bekvämt att handla hos dem. De har till exempel en "click and collect"-tjänst där du kan beställa online och sedan hämta din beställning i butik. De har också en "drive-in" tjänst där du kan beställa på nätet och de levererar produkterna till din bil! Jula's praktiska tjänster och breda produktsortiment gör dem till en enda kontaktpunkt för alla dina behov - oavsett om du är en professionell entreprenör eller en gör-det-självare. Så nästa gång du behöver något, se till att kolla in Jula! Du kanske blir förvånad över vad du hittar.

Kontaktalternativ för kundservice:

Jula Kundservice: Hur du kontaktar – Telefon

Julas kundtjänst telefonnummer: 0511-34-20-00. Julas telefonsupport öppettider: Måndag-fredag ​​08: 00-20: 00 Lördag-söndag 10: 00-17: 00.

Jula Kundservice: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på jula.se: klicka här

Jula Kundservice: Hur du kontaktar – E-post

E-postadressen till Julas kundservice är: [email protected].

Jula Kundservice: Hur du kontaktar – Facebook

Jula kundtjänst facebook länk: klicka här

Jula Kundservice: Hur du kontaktar: Hur du kontaktar – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på twitter.

Jula Kundservice: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Jula Kundservice: Hur du kontaktar – Postadress

Postadressen till Julas kundtjänst: Box 363, 53224 Skara.