Jotex Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Jotex Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Jotex Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om Jotex

Jotex erbjuder ett brett utbud av produkter för olika rum i hemmet. Företaget startade först med gardiner och möbler, men nu säljer de även belysningsarmaturer för att komplettera looken! Jotex har funnits sedan 1963 så du vet att deras saker fungerar - från sovrum hela vägen ner till kök eller badrum (och till och med vinterträdgårdar!). Om det är stilen du behöver hjälp med att välja ut så gå dit, för de här killarna kommer att visa vad din stil kan göra med några snygga gardiner, möbler och hemtillbehör. Och det bästa? Du kan få allt detta levererat till din dörr, så du behöver inte ens lämna huset! Och om det är något fel på din beställning eller om du bara inte gillar den, inga problem - Jotex har en returpolicy som säkert gör alla nöjda. Så vad väntar du på? Kolla in Jotex idag!

Kontaktalternativ för kundservice:

Jotex Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Jotex kundtjänst är: 033-22-50-22. Jotex telefonsupport går att nå: Veckodagar: 07: 30-21: 00 Lördag: 09:00 – 17:00 Söndag: 09:00 – 21:00.

Jotex Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på jotex.se: klicka här

Jotex Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Jotex kundtjänst via e-postadressen: [email protected].

Jotex Kundservice – Facebook

Kontakta Jotex på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Jotex Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på twitter.

Jotex Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Jotex Kundservice – Postadress

Jotex kundtjänst adress: Ödegärdsgatan 6, Viared, Sweden.