Jonair Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Jonair Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Jonair Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Jonair

Jonair Affärsflyg AB är ett flygbolag med 44 års erfarenhet som flyger i Norrland. Bolaget har nyligen börjat flyga Luleå-Pajala-rutten, liksom de flyger alla andra typer av helikopterflygningar du kan behöva! Jonair strävar efter att vara den bästa och mest pålitliga helikopteroperatören i Norrland. De har en lång historia av att flyga under svåra förhållanden och deras piloter är några av de mest erfarna i branschen De flyger rutten Luleå-Pajala, samt alla andra typer av helikopterflygningar du kan behöva ! Jonair är det perfekta valet för alla som söker en pålitlig och erfaren helikopteroperatör i Norrland.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Jonair Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Jonair Kundtjänst. Ring då detta nummer: 090-121240.

Jonair Kundtjänst – Företagets hemsida

På jonair.se/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Jonair Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Jonair Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Jonair Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Jonair Kundtjänst – Chatt

Jonair erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Jonair Kundtjänst – Postadress

Adressen till Jonair Kundtjänst är: 9800 s. sepulveda Blvd. Los angeles, CA 90045

Scroll to Top