Johanssons Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Johanssons Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Johanssons Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Johanssons

Johanssons skor är en svensk skoaffär. År 1897 öppnade Johan Fredrik Johansson och hans fru Mathilda en butik i Göteborg för att sälja nya stilar av skor för män som just kom ut på marknaden - och blev snart en av de mest populära butikerna i Skandinavien! idag finns det åtta platser med cirka 50 anställda som erbjuder både välkända namn som Adidas och Reebok och mindre kända märken som Dr Martens. För dem som är intresserade av att handla online har det också blivit ett alternativ tack vare deras hemsida där kunderna kan jämföra varor innan de gör sina inköp och samtidigt få specialerbjudanden levererade direkt till deras inboxar Företaget drivs för närvarande av den fjärde generationen i familjen Johansson med bröderna Marcus och Andreas i spetsen. Och även om mycket har förändrats sedan 1897 är uppdraget detsamma: att ge kunderna god service, högkvalitativa produkter och rättvisa priser.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Johanssons Kundservice – Telefon

Företaget erbjuder ingen kundtjänst via telefon.

Johanssons Kundservice – Företagets Hemsida

På johanssons.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Johanssons Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Johanssons kundtjänst via e-postadressen [email protected] [email protected].: order@johanssons.se kundtjanst@johanssons.se.

Johanssons Kundservice – Facebook

Johanssons på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Johanssons Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Johanssons Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Johanssons Kundservice – Postadress

Johanssons kundtjänst adress: JF Johanssons Skor Hulda Mellgrens Gata 5 421 32 Västra Frölunda.

Scroll to Top