JLT Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med JLT Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta JLT Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

JLTs Kundsupport – Telefon

Region Jönköping har fokuserat på att skapa ett bra liv i en attraktiv region, vilket innebär att de vill ge människor prisvärda och enkla sätt att resa under hela den dagliga verksamheten. För att göra detta effektivt krävs inte bara bra kollektivtrafik utan även orörda vägar så att alla kan njuta av frukterna av deras arbete! Därför har de beslutat att investera i elbussar. De två första bussarna kommer att levereras i december 2019 och kommer att tas i bruk i början av 2020. Jönköping är den första kommunen i Sverige som inför den här typen av bussar i reguljär trafik! Beslutet att byta till elbussar var inte lätt att fatta, men det är en fråga som kommer att gynna alla på lång sikt. Bussarna har inga utsläpp och kommer att bidra till att minska trafikstockningarna. Dessutom är de tysta och bekväma, vilket innebär att passagerarna kommer att njuta av sin resa! Kommunen investerar också i laddningsinfrastruktur så att bussarna snabbt kan laddas mellan resorna. Detta innebär att bussarna kan körs hela dagen utan några problem!

Kontaktalternativ för kundservice:

JLT Kundservice – Telefon

JLTs kundtjänst telefonnummer: 0771-444-333. JLTs telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 05: 00-22: 30 Lördag-söndag och semester: 05: 30-22: 30.

JLT Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på jlt.se: klicka här

JLT Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected] [email protected].

JLT Kundservice – Facebook

JLT officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

JLT Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

JLT Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

JLT Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Västra Storgatan 16, Jönköping.