Java Möbler Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Java Möbler Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Java Möbler Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakta Java Möblers Kundtjänst via Telefon

Java Möbler är ett familjeföretag som har varit verksamt i över 60 år. Företagets uppdragsbeskrivning: Att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet till överkomliga priser, med utmärkt kundservice i varje steg av deras leveranskedjeprocess; från produktion till leverans. Företaget började som en liten verkstad i staden Java i Indonesien. Grundaren, Javadi, var en skicklig snickare som hade en passion för träbearbetning. Han startade företaget med målet att tillhandahålla kvalitetsmöbler till människorna i sitt samhälle. I dag är Java Möbler ett globalt företag, med fabriker i Indonesien, Kina och USA. Företaget säljer sina produkter via ett nätverk av detaljhandelspartner, inklusive stora varuhus och onlinebutiker. Java Möbler har åtagit sig att använda hållbara material och metoder i varje skede av verksamheten. De är också engagerade i att ge tillbaka till de samhällen där de är verksamma.

Kontaktalternativ för kundservice:

Java Möbler Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Java Möbler kundtjänst är: 073-075-65-75. Java Möblers telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 10: 00-20: 00 Lördag-söndag: 10: 00-18: 00.

Java Möbler Kundservice – Företagets hemsida

På javamobler.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Java Möbler Kundservice – E-post

E-postadressen till Java Möblers kundsupport är: [email protected].

Java Möbler Kundservice – Facebook

Java Möbler kundtjänst facebook länk: klicka här

Java Möbler Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Java Möbler Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Java Möbler Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Väla centrum 260 36, Ödåkra.