Japan Airlines Kundservice: Hur du kontaktar

Är det så att du vill komma i kontakt med Japan Airlines Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Japan Airlines Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Japan Airlines Kundservice – Telefon

Japan Airlines är ett japanskt flygbolag med huvudkontor i Tokyo, Japan. Bolaget grundades 1951 och inledde internationella flygningar på sin första rutt för 54 år sedan, vilket ledde till att de är Asiens största flygbolag och att de har två olika flygbolag; ett för inrikes reguljära flygningar inom Japan ("Domestic") och ett annat som enbart handlar om internationella reguljära flygningar. Den 19 januari 2010, efter många förlorade år då de hade skulder på 178 miljarder kronor, ansökte de dock om konkursskydd, vilket gör det senaste året till ett av de största som någonsin skådats här på grund av dess blotta storlek, på sextonde plats av tjugofyra länder i världen. Flygbolaget är medlem i Oneworld-alliansen. Japan Airlines trafikerar 127 flygplatser i 35 länder och har över 40 000 anställda världen över. Flygbolaget utsågs till Årets flygbolag 2009 av Airlineratings.com. Det tog också hem priset för bästa flygplanssäte i ekonomiklass och bästa restaurang i businessklass. Företaget har en egen tidning för flygresor som heter Winging It.

Kontaktalternativ för kundservice:

Japan Airlines Kundservice: Hur du kontaktar – Telefon

Telefonnumret till Japan Airlines kundtjänst är: 08-402-8600. Japan Airlines telefonsupport går att nå: Varje dag: 8: 00-17: 30.

Japan Airlines Kundservice: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på jal.co.jp: klicka här

Japan Airlines Kundservice: Hur du kontaktar – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via e-post.

Japan Airlines Kundservice: Hur du kontaktar – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Japan Airlines Kundservice: Hur du kontaktar: Hur du kontaktar – Twitter

Japan Airlines på deras officiella twitterkonto: klicka här

Japan Airlines Kundservice: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Japan Airlines Kundservice: Hur du kontaktar – Postadress

Postadressen till Japan Airlines kundservice: 4-11, Higashi Shinagawa, 2-Chrome, Shinagawa-ku, Tokyo, 140-8605, Japan.