Jacobsson & Kindahl Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Jacobsson & Kindahl Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Jacobsson & Kindahl Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om Jacobsson & Kindahl

Jacobsson & Kindahl är exklusiv distributör av BRITA som snabbt har blivit ett av Sveriges mest populära vattenfiltreringssystem. Med enkla och snabba reningsfunktioner som kan ta bort kalk eller klor samtidigt som det ger ett bättre smakrikt kranvatten - det är inte konstigt att denna produkt blev en internationell favorit inom bara några år! Jacobsson & Kindahls team är dedikerade till att ge den bästa kundservicen och rådgivningen när det gäller vattenfiltrering. Vi vill se till att våra kunder får ut det mesta av sina BRITA-produkter, oavsett om de använder dem hemma eller på arbetsplatsen. Besök en av våra butiker idag och se själv hur enkelt det är att få ett gott vatten med BRITA! De vet att många människor är intresserade av vattenfiltrering men inte vet var de ska börja. Därför erbjuder de gratis konsultationer till alla som vill veta mer om vad BRITA kan göra för dem. De går igenom alla olika alternativ och hjälper dig att hitta det perfekta systemet för dina behov. Och naturligtvis, de är alltid glada att hjälpa dig med eventuella problem eller frågor som du kan ha om din BRITA-produkt.

Kontaktalternativ för kundservice:

Jacobsson & Kindahl Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Jacobsson & Kindahls kundtjänst är: 011-34-01-43. Jacobsson & Kindahls telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Jacobsson & Kindahl Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på jkshop.se: klicka här

Jacobsson & Kindahl Kundservice – E-post

E-postadressen till Jacobsson & Kindahls kundtjänst är: [email protected].

Jacobsson & Kindahl Kundservice – Facebook

har ingen kundtjänst på sin Facebook-sida.

Jacobsson & Kindahl Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Jacobsson & Kindahl kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

Jacobsson & Kindahl Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Jacobsson & Kindahl Kundservice – Postadress

Jacobsson & Kindahl kundtjänst adress: Box 75, 601 02 Norrköping, Sweden.