Jackan.com Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Jackan.com Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Jackan.com Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakta Jackan.coms Kundtjänst via Telefon

Grundarna av Jackan AB, Maria och Patric, har också en lång historia inom modevärlden. De arbetade båda för olika företag under sina karriärer, bland annat KappAhl (Anders far) och AhlSk Promotion AS - där de träffade Arne när han sålde tyger i en butik nära dem under andra världskriget innan de blev partners och slutligen bildade det som vi känner till i dag. Detta för oss tillbaka till den fullständiga cirkeln eftersom allt började här; med denna gemensamma kunskap mellan tre vänner som hade en passion för mode och ville göra något annorlunda. Företaget började som en liten verkstad i källaren i Maria och Patrics hem, där de skapade kläder till sina vänner och familjemedlemmar. Ryktet spred sig snabbt om deras unika design och högkvalitativa produkter, vilket ledde till att de startade en egen butik i centrala Göteborg som heter Jackan. Butiken blev mycket populär och snart var de tvungna att flytta till en större lokal på grund av den stora efterfrågan på deras produkter. På bara några år hade de byggt upp en stor kundkrets av lojala kunder som uppskattade deras uppmärksamhet på detaljer och vilja att skräddarsy kläder för att passa deras individuella behov. I dag har Jackan är ett av de ledande modevarumärkena i Sverige med över 40 butiker runt om i landet. De har kommit långt från sin blygsamma start, men de är fortfarande trogna sina rötter genom att erbjuda kvalitetskläder som är gjorda för att hålla länge.

Kontaktalternativ för kundservice:

Jackan.com Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Jackan.com kundtjänst är: 031-937100. Jackan.coms telefonsupport går att nå: Tisdag-fredag: 09: 00-12: 00 och 12: 45-14: 00 Sommar timmar: 09: 00-12: 00.

Jackan.com Kundservice – Företagets hemsida

På jackan.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Jackan.com Kundservice – E-post

Jackan.coms kundtjänst e-postadress: [email protected].

Jackan.com Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Jackan.com Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Jackan.com Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Jackan.com Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Jackan Skandinavien AB Uggledalsvägen 15 427 40 Billdal Sverige.