iXpress Kundservice

Försöker du komma i kontakt med iXpress Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta iXpress Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om iXpress

iXpress är ett svenskt företag med 15 års erfarenhet på marknaden med fokus på service och reparationer av begagnade telefoner. De erbjuder olika tjänster inklusive hårdvarulösningar som kan skräddarsys efter dina behov samt mjukvaruuppgraderingar eller byte av nytt batteri om det behövs inom 60 dagar från inköpsdatum utan krångel! Med ett starkt fokus på kundservice är iXpress fast beslutna att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. Förutom att erbjuda tjänster för begagnade telefoner har de också ett brett utbud av tillbehör som kan köpas direkt från deras webbplats. Oavsett om du letar efter ett nytt batteri till din telefon eller en mjukvaruuppgradering iXpress är företaget för dig!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

iXpress Kundservice – Telefon

iXpress kundtjänst telefonnummer: 010-3306400. iXpress kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 11: 00-17: 00 Lördag: 11: 00-14: 00.

iXpress Kundservice – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på ixpress.se: klicka här

iXpress Kundservice – E-post

E-postadressen till iXpress kundtjänst är: info@ixpress.se.

iXpress Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

iXpress Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

iXpress Kundservice – Chatt

iXpress kundtjänst via chatt: klicka här

iXpress Kundservice – Postadress

Postadressen till iXpress kundtjänst: Föreningsgatan 70 21214 Malmö.

Scroll to Top