Ivrose Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Ivrose Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Ivrose Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Ivroses Kundservice – Telefon

IVRose är en shoppingdestination på nätet för kvinnor som är redo att ta sin stil uppåt. De erbjuder prisvärda produkter som kläder, accessoarer och skor från toppdesigners samt vardagliga nödvändigheter som handväskor som kan kombineras med vilken outfit som helst i din garderob! Webbplatsen grundades av två vänner som inte bara ville göra mode mer tillgängligt utan också stärka människor runt om i världen genom detta enkla men kraftfulla medium som vi kallar "shopping". IVROSE erbjuder något speciellt: Tillgängligt prissatta designermärken tillsammans med klassiker som du kommer att falla över huvudet för... allt till priser som är utformade precis rätt så att varje kvinna kan få en bra känsla för det. Det finns något för alla på IVROSE, oavsett om du letar efter en ny outfit för en utekväll eller några vardagliga basvaror. Sajten erbjuder gratis frakt på beställningar över 50 dollar och de har ett team av stylister på plats för att hjälpa dig att sätta ihop den perfekta looken!

Kontaktalternativ för kundservice:

Ivrose Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Ivroses kundtjänst är: +1-213-260-3334. Ivroses telefonsupport går att nå: Måndag – Lördag – 9:00 – 12:00, 1:00 – 6:00, USA EST.

Ivrose Kundservice – Företagets hemsida

På Ivrose.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Ivrose Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Ivrose Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Ivrose Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på twitter.

Ivrose Kundservice – Chatt

Ivroses kundtjänst via chat:

Ivrose Kundservice – Postadress

– Ingen adress.