Iran Air Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Iran Air Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Iran Air Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Iran Air

Irans nationella flygbolag IRAN Air har en blandad flotta som har varit begränsad eftersom man inte kan köpa nya plan. Det leasar för närvarande några från Ryssland och Airbus för att förbättra sin verksamhet, men fick nyligen tillstånd av Boeing också, så det kommer inte längre att råda någon brist på delar! Irans nationella flygbolag IRAN Air har en blandad flotta som har begränsats eftersom man inte kan köpa nya plan. För närvarande leasar man några flygplan från Ryssland och Airbus för att förbättra sin verksamhet, men nyligen fick man även godkännande från Boeing, så det kommer inte längre att råda någon brist på delar! Flygbolaget har arbetat hårt för att förbättra sina tjänster och hoppas kunna ge iranierna ett säkert och effektivt sätt att resa.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Iran Air Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Iran Air Kundtjänst. Ring då detta nummer: 00 98 21 4662 1888.

Iran Air Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.iranair.se/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Iran Air Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Iran Air Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Iran Air Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Iran Air Kundtjänst – Chatt

Iran Air erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Iran Air Kundtjänst – Postadress

Adressen till Iran Air Kundtjänst är: Iran Air Head Office Bldg., Mehrabad Airport P.O. Box 13185-775 13185-775