Intersport Kundservice: Hur du kontaktar

Är det så att du vill komma i kontakt med Intersport Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Intersport Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om Intersport

Företaget grundades 1968 och har vuxit till att bli en av Europas mest framgångsrika återförsäljare av sportartiklar. Intersport säljer ett brett utbud av kläder och tillbehör med tonvikt på högkvalitativ utrustning som stöder idrottare i deras grundläggande behov samtidigt som de uppmuntrar till en aktiv livsstil genom utbildningsinitiativ om hälsa och säkerhet . Företaget har över 1 500 butiker i 43 länder, vilket gör det till världens största detaljist av sportartiklar. Intersport har åtagit sig att tillhandahålla kvalitetsprodukter och tjänster som förbättrar kundernas liv. Detta engagemang har gett dem ett starkt rykte som en pålitlig källa för sportartiklar och friluftsutrustning. Intersport är engagerad i att hjälpa människor lever en aktiv livsstil och de erbjuder ett brett utbud av produkter för att stödja detta. De har ett stort utbud av kläder och tillbehör samt utrustning av hög kvalitet. Intersport erbjuder också utbildningsinitiativ om hälsa och säkerhet. Detta engagemang har gett dem ett starkt rykte som en pålitlig källa för sportartiklar och utomhusutrustning.

Kontaktalternativ för kundservice:

Intersport Kundservice: Hur du kontaktar – Telefon

Intersports kundtjänst telefonnummer: 031-727-87-00. Intersports kundcenter öppettider: Måndag torsdag: 09:00 – 17:00 Fredag: 09:00 – 16:00.

Intersport Kundservice: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på intersport.se: klicka här

Intersport Kundservice: Hur du kontaktar – E-post

Kunder kan kontakta Intersport kundtjänst via e-postadressen: [email protected].

Intersport Kundservice: Hur du kontaktar – Facebook

Intersport kundtjänst facebook länk: klicka här

Intersport Kundservice: Hur du kontaktar: Hur du kontaktar – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på twitter.

Intersport Kundservice: Hur du kontaktar – Chatt

Intersports kundtjänst via chatt:

Intersport Kundservice: Hur du kontaktar – Postadress

Intersports kundtjänst adress: Box 114, 431 22 Mölndal.