Intersport Kristianstad Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Intersport Kristianstad Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Intersport Kristianstad Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Intersport Kristianstads Kundservice – Telefon

Än idag är Intersport ett känt namn i hela Europa. De är inte bara kända för sin högkvalitativa utrustning - de har också butiker i 43 länder med över 5 800 platser över hela världen! Huvudkontoret ligger i Bern i Schweiz, där allt började 1968 när tio oberoende europeiska inköpsorganisationer gick samman för att skapa det som så småningom skulle bli International Retail Corporation (IIC) - numera helt enkelt känt som Intersport. Intressant nog har Intersport inte alltid sålt sportartiklar. Deras ursprungliga inriktning var faktiskt att sälja fritids- och reseprodukter. Det var inte förrän 1980 som de äntligen övergick till att sälja sportutrustning och sportkläder. Men sedan dess har de varit en av de ledande återförsäljarna i branschen!

Kontaktalternativ för kundservice:

Intersport Kristianstad Kundservice – Telefon

Intersport Kristianstads kundtjänst telefonnummer: 044-188250. Intersport Kristianstads kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-18: 00 Lördag: 10: 00-16: 00 Söndag och semester: 11: 00-16: 00.

Intersport Kristianstad Kundservice – Företagets hemsida

På intersport.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Intersport Kristianstad Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via e-post.

Intersport Kristianstad Kundservice – Facebook

Intersport Kristianstad officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Intersport Kristianstad Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Intersport Kristianstad Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Intersport Kristianstad Kundservice – Postadress

Postadressen till Intersport Kristianstads kundservice: INTERSPORT Kristianstad Härlöv Jochums väg 10, 29159 Kristianstad.