Intersport Enköping Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Intersport Enköping Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Intersport Enköping Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Intersport Enköpings Kundservice – Telefon

Den internationella detaljhandelskedjan för sportartiklar, Intersport, grundades 1968. Företaget har 5800 butiker världen över och 150 av dem finns bara i Sverige! Huvudkontoret ligger i Bern, Schweiz, där de administrerar verksamheten i 43 länder, däribland Belgien, Danmark, Frankrike, Italien, Nederländerna, Norge, Sverige, Schweiz, Polen, Tyskland, Österrike etc. Intersports slogan är "Joy of Moving" och deras uppdrag är att "inspirera människor till en aktiv livsstil". De erbjuder ett brett utbud av produkter för alla typer av sporter, från löpning och fitness till vintersport Företaget har varit en pionjär i utvecklingen av online-handel inom sportartiklar och var den första detaljisten av sportartiklar som utvecklade en webbplats för e-handel 1994. Intersports nätbutik erbjuder mer än 30 000 produkter och finns tillgänglig i 19 länder. Det som skiljer Intersport från andra sportåterförsäljare är deras fokus på kundupplevelsen. De vill skapa en unik och personlig shoppingupplevelse för varje kund, oavsett om de handlar i butik eller online. Intersport är också engagerad i hållbarhet och har arbetat för att minska sin miljöpåverkan i många år. År 2015 lanserade företaget sin "Sustainability Strategy 2025", som beskriver företagets mål för de kommande åren.

Kontaktalternativ för kundservice:

Intersport Enköping Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Intersport Enköpings kundtjänst är: 0171-31380. Intersport Enköpings telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 10: 00-19: 00 Lördag: 10: 00-16: 00 Söndag och semester: 11: 00-16: 00.

Intersport Enköping Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på intersport.se: klicka här

Intersport Enköping Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Intersport Enköping Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Intersport Enköping Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Intersport Enköping Kundservice – Chatt

Intersport Enköpings tillhandahåller kundtjänst via chatt:

Intersport Enköping Kundservice – Postadress

Intersport Enköpings kundtjänst adress: INTERSPORT Enköping Romberga Romgatan 1C, 74537 Enköping.