Insplanet Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Insplanet Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Insplanet Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om Insplanet

Insplanet är ett svenskt företag som tillhandahåller jämförelser för bilförsäkringar, bostadslån och privatekonomi. Företaget grundades 1999 av Daniel Soussan med hjälp av Richard Båge för att ge konsumenterna större insyn i priserna på olika marknader som de funderar på att köpa produkter från, t.ex. bilpremier eller bolån. Insplanet har genom åren blivit ett välkänt och respekterat varumärke i Sverige. Företaget är en av de mest besökta webbplatserna i Sverige med över två miljoner unika besökare per månad. Utöver detta har Insplanet också fått flera priser för sitt arbete, bland annat röstades Insplanet fram som bästa webbplats av Internetworld 2004 och 2005. Insplanet erbjuder också ett antal tjänster utöver sina prisjämförelser. Bland dessa finns en blogg, som behandlar ämnen som privatekonomi och bilförsäkringar, och ett forum där konsumenter kan diskutera produkter och tjänster med andra användare. Insplanet har också en iPhone-app som gör det möjligt för användare att söka efter de bästa priserna på bilförsäkringar medan i farten.

Kontaktalternativ för kundservice:

Insplanet Kundservice – Telefon

Insplanets kundtjänst telefonnummer: 08-51-000-000. Insplanets telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-20: 00 Lördag-söndag: 10: 00-16: 00.

Insplanet Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på insplanet.com: klicka här

Insplanet Kundservice – E-post

Insplanets kundtjänst e-postadress: info@insplanet.com.

Insplanet Kundservice – Facebook

Insplanet officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Insplanet Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Insplanet Kundservice – Chatt

Insplanets tillhandahåller kundtjänst via chatt:

Insplanet Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Insplanet Box 26 000 SE-100 41 Stockholm.

Exit mobile version
Share this ArticleLike this article? Email it to a friend!

Email sent!