Ink Club Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Ink Club Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Ink Club Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Ink Club

Ink Club grundades år 2000 för att betjäna den europeiska marknaden för förbrukningsmaterial. År 2007 hade de expanderat till tio länder och 5 miljoner kunder i alla sina varumärken, inklusive iPiccolo som bytte namn i år för att bättre återspegla vad som finns inuti - ink!. Med kontoret beläget här på Sveriges nordöstra kust i Uppsala kan du slå vad om att dessa killar håller ett öga på när det gäller vem som kan göra god nytta därute! Bläckpatroner är en av de där sakerna som du bara inte kan komma ifrån. Oavsett om du är student, yrkesverksam eller hemanvändare är det troligt att du har minst en skrivare i ditt liv och att du måste fylla den med bläck. Det är där Ink Club kommer in i bilden - de har alla bläckpatroner som behövs för din skrivare, och de håller alltid utkik efter de bästa erbjudandena så att du kan spara pengar. Dessutom är Ink Club engagerade i att hjälpa miljön genom att återvinna alla använda bläckpatroner. Så du får inte bara mycket valuta för pengarna, utan gör också din del för planeten.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Ink Club Kundservice – Telefon

Ink Clubs kundtjänst telefonnummer: 018-10-02-11. Ink Clubs telefonsupport öppettider: Inte publicerad.

Ink Club Kundservice – Företagets Hemsida

På inkclub.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Ink Club Kundservice – E-post

Ink Clubs kundtjänst e-postadress: foretag.se@inkclub.com.

Ink Club Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Ink Club Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Ink Club Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Ink Club Kundservice – Postadress

Postadressen till Ink Clubs kundservice: Box 23027, 750 23 Uppsala.

Scroll to Top