Infokomp Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Infokomp Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Infokomp Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakta Infokomps Kundtjänst via Telefon

Infokomp är ett svenskt företag som har arbetat med kommunal vuxenutbildning sedan 1993. De erbjuder kurser för att hjälpa människor att nå sina mål och de gör detta genom att använda det som studenten behöver mest: 100 % skräddarsydda studier utifrån dina behov! Det är detta som gör Infokomp så unikt; de skapar en studieplan som är helt baserad på elevens behov och mål. Detta innebär att deras kurser alltid är 100 % skräddarsydda! Om du letar efter en kurs som kan hjälpa dig att nå dina mål är Infokomp definitivt värt att kolla in! Deras kurserna är alltid baserade på studentens behov, så du kan vara säker på att du får bästa möjliga utbildning. Dessutom hjälper deras expertteam dig mer än gärna varje steg på vägen!

Kontaktalternativ för kundservice:

Infokomp Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Infokomp kundtjänst är: 08-555-989-24. Infokomps telefonsupport går att nå: Tisdag-torsdag: 09: 00-12: 00 och 13: 00-15: 00.

Infokomp Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på infokomp.se: klicka här

Infokomp Kundservice – E-post

Infokomps kundtjänst e-postadress: [email protected].

Infokomp Kundservice – Facebook

har ingen kundtjänst på sin Facebook-sida.

Infokomp Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Infokomp Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Infokomp Kundservice – Postadress

Infokomps kundtjänst adress: Norgegatan 2 16432 Kista, Sweden.