Inet Kundservice – Kontaktuppgifter

Är det så att du vill komma i kontakt med Inet Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Inet Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakt Inets Kundservice – Kundcenter

Inet är ett företag som specialiserar sig på att sälja till både privatpersoner och företag. De har två olika butiker, en som ligger på Inetrse för webbversionen av deras verksamhet samt en annan fysisk plats i Sverige som säljer produkter som spelkonsoler som Xbox One eller PlayStation 4 tillsammans med andra högteknologiska prylar från märken som du känner till som Samsung och Apple Dessutom erbjuder de tjänster som reparationer av elektriska apparater på grund av skador orsakade av språkbarriärer . Den svenska anläggningen erbjuder också en tjänst som är unik för landet. Om du köper en vara från Inet i Sverige och det visar sig att du inte gillar den, eller att den inte är som du förväntade dig, får du pengarna tillbaka inom 14 dagar efter köpet, förutsatt att produkten är oanvänd och har kvar sin originalförpackning. Denna policy är bra för personer som är osäkra på att handla på nätet, eftersom de kan gå in i butiken och testa produkten innan de köper den.

Kontaktalternativ för kundservice:

Inet Kundservice – Kontaktuppgifter – Telefon

Inets kundtjänst telefonnummer: 031-65-27-00. Inets kundcenter öppettider: Veckodagar: 10: 00-19: 00 Lördag: 11: 00-16: 00 Söndag: 12: 00-16: 00.

Inet Kundservice – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På inet.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Inet Kundservice – Kontaktuppgifter – E-post

E-postadressen till Inets kundsupport är: [email protected].

Inet Kundservice – Kontaktuppgifter – Facebook

Inets kundtjänst facebook länk: klicka här

Inet Kundservice – Kontaktuppgifter: Hur du kontaktar – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Inet Kundservice – Kontaktuppgifter – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Inet Kundservice – Kontaktuppgifter – Postadress

Inets kundtjänst adress: Stora Åvägen 7, 436 34 Askim.