Iksu Spa Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Iksu Spa Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Iksu Spa Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Iksu Spa

IKSU är en ideell förening som erbjuder idrottsmöjligheter för människor i Umeå. De har tre anläggningar - en på varje universitetscampus och en i centrum nära centralstationen där du kan njuta av träning eller koppla av med spabehandlingar! IKSU:s medlemstjänster omfattar ett brett utbud av idrotts- och motionsaktiviteter, bra träningsanläggningar och erfarna instruktörer. IKSU:s huvudmål är att erbjuda idrott och rekreation för alla i Umeå, oavsett ålder, kön eller nivå. De erbjuder ett brett utbud av olika idrotter och aktiviteter, från grupplektioner till individuell träning och allt däremellan. IKSU har också ett stort antal faciliteter som du kan använda, bland annat ett gym, en pool, en bastu och ett spa. De har också ett café där du kan njuta av hälsosam mat och dryck efter träningen.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Iksu Spa Kundservice – Telefon

Iksu Spas kundtjänst telefonnummer: 090-71-24-60. Iksu Spas telefonsupport öppettider: Måndag-Torsdag: 06: 30-22: 00 Fredag: 06: 30-21: 00 Lördag: 08: 00-19: 00 Söndag: 08: 00-21: 00.

Iksu Spa Kundservice – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på iksu.se: klicka här

Iksu Spa Kundservice – E-post

E-postadressen till Iksu Spas kundsupport är: infospa@iksu.se.

Iksu Spa Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Iksu Spa Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Iksu Spa Kundservice – Chatt

Företagets kundtjänst via chatt: klicka här

Iksu Spa Kundservice – Postadress

Iksu Spas kundtjänst adress: Box 7092, 907 03 Umeå.

Scroll to Top