Ikea Kungens Kurva Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Ikea Kungens Kurva Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Ikea Kungens Kurva Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Ikea Kungens Kurvas Kundservice – Telefon

Ikeas Kungens Kurva är världens största IKEA-varuhus med en yta på över 600 000 kvadratmeter. Det öppnade 1965 i Huddinge kommun och har renoverats två gånger sedan dess; senast mellan 2000-2002 då det blev internationellt känt för sin stora cirkulära avdelning som var inspirerad av Guggenheim Museum Of Modern Art NYC. Exteriören representerar ett högt kulturellt värde på grund av hur innovativa de var under denna tidsperiod samtidigt som de har behållit traditionella svenska designdrag som vitmålade träarbeten på svart bakgrund. Byggnadens interiör representerar en distinkt arkitektonisk stil med öppen planlösning, tak med gaveltak och varm belysning. De fyra ingångarna är särskilt viktiga för att maximera fotgängartrafiken från de uppskattningsvis 400 bussar som anländer dagligen. År 2002 hade den över 3 100 anställda och mer än 1 miljon besökare per år. Varuhuset var värd för IKEA Art Event 2012. Det var en utställning med konstverk av kända svenska och internationella konstnärer som visades i hela varuhuset, bland annat verk av Andy Warhol, Olafur Eliasson och Louise Bourgeois. Syftet var att föra ut högkulturen till massorna så att de kunde uppskatta dessa verk samtidigt som deshopping.

Kontaktalternativ för kundservice:

Ikea Kungens Kurva Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Ikea Kungens Kurvas kundtjänst är: 077-570-05-00. Ikea Kungens Kurvas telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 10: 00-20.00 Lördag-söndag: 10: 00-19: 00 Röda dagar: 10: 00-19: 00.

Ikea Kungens Kurva Kundservice – Företagets hemsida

På ikea.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Ikea Kungens Kurva Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Ikea Kungens Kurva Kundservice – Facebook

Kontakta Ikea Kungens Kurva på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Ikea Kungens Kurva Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Ikea Kungens Kurva Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Ikea Kungens Kurva Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: IKEA Kungens Kurva Modulvägen 1 Box 8041 141 08 Kungens Kurva.