Ikea Kundservice

Letar du efter sätt för att komma i kontakt med Ikeas kundtjänst? Ikea har en mängd olika sätt för dig att kontakta dem om du behöver hjälp. Du kan använda deras telefonsupportlinje, skicka ett e-postmeddelande eller chatt etc.

Om Ikea

Ikea är ett internationellt Svenskt företag som säljer moderna, funktionella möbler till överkomliga priser. Från starten 1943 fram till idag har de inte bara varit engagerade i att producera kvalitetsprodukter utan också i att vara miljövänliga och ansvarsfulla affärspartner som bryr sig om var deras saker kommer ifrån!

Det finns totalt 445 Ikea butikeri 49 länder och har över 170 000 anställda. Ikea är världens största möbelhandlare. Några av Ikeas mest populära produkter är Billy-bokhyllan, Kallax-hyllan och Ektorp-soffan. Deras möbler är utformade för att vara lätta att montera och levereras ofta med en steg-för-steg-guide.

Ikea har tidigare fått kritik för att vara för billiga - många av derasprodukterna är tillverkade av spånskivor och deras möbler är inte alltid de mest hållbara. De har dock arbetat för att åtgärda dessa problem under de senaste åren genom att introducera fler produkter i massivt trä och förbättra kvaliteten på sina material.

Ikea är ett utmärkt ställe att handla prisvärda, snygga möbler som håller länge! Deras produkter är ofta unika och kanger varje rum en personlig prägel. Om du letar efter något speciellt, se till att kolla in Ikeas nätbutik eller besök någon av deras fysiska butiker!

Ikea kommer ständigt med nya produkter, till exempel har de just släppt en serie smarta hemprodukter som heter "Home Smart". Dessa produkter omfattar rörelseaktiverade lampor, en smart kontakt och en smart kamera. De kan styras med hjälp av Ikeas HomeSmart-app, som finns tillgänglig för både Android- och iOS-enheter.

Kontaktalternativ för kundservice:

Ikea Kundservice – Telefon

Ikeas kundtjänst telefonnummer:

0775-700-500.

Ikea Kundservice – Företagets hemsida

På ikea.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Ikea Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Ikea Kundservice – Facebook

Ikea Kundservice – Twitter

Ikea Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Ikea Kundservice – Postadress

Postadressen till Klarna Banks kundservice: Sveavägen 46, 111 34 Stockholm.