Ikea Borlänge Kundservice

Kontaktuppgifter för Ikea Borlänges kundtjänst finns tillgängliga i olika format som deras telefonnummer, hemsida och e-postadress. Du kan också hitta Ikea Borlänge på olika sociala medier som Facebook eller dygnet runt öppna chatt.

Ikea Borlänges Kundsupport

Ikea Borlänge är ett möbelvaruhus i Sverige. Det är ett av världens största Ikea-varuhus och erbjuder ett stort utbud av möbler, tillbehör och heminredning. Om du letar efter prisvärda och snygga möbler är Ikea Borlänge definitivt värt att kolla in. Om du besöker Ikea Borlänge ska du se till att besöka restaurangen och kaféet. Maten är prisvärd och utsökt, och caféet erbjuder ett brett utbud av drycker som kaffe, te, läsk och öl. Det finns också en lekplats för barn, så det är ett utmärkt ställe att ta med hela familjen.

Kontaktalternativ för kundservice:

Ikea Borlänge Kundservice – Telefon

Ikea Borlänges kundtjänst telefonnummer: 077-570-05-00. Ikea Borlänges telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-19: 00 Lördag-söndag: 10: 00-18: 00 Röda dagar: 10: 00-18: 00.

Ikea Borlänge Kundservice – Företagets hemsida

På ikea.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Ikea Borlänge Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Ikea Borlänge Kundservice – Facebook

Ikea Borlänge på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Ikea Borlänge Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Ikea Borlänge Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Ikea Borlänge Kundservice – Postadress

Ikea Borlänges kundtjänst adress: IKEA Borlänge Norra Backagatan 1 781 70 Borlänge.